Over ons

Over ons

Heel veel plezier

In maart 2014 startte ik, Brigitte Groffen, als gastouder onder de naam Heel Veel Plezier. Mijn partner Michiel Balk zorgt achter de schermen voor een goede administratieve organisatie. Ook is Michiel achterwacht als ik wegens een calamiteit tijdelijk de zorgtaak niet kan uitvoeren.

Positief bijdragen aan goede ontwikkeling van uw kind

Als ervaren sociaal pedagogisch werker ga ik iedere dag weer met heel veel plezier aan de slag om zorg te mogen dragen voor kinderen. Naast mijn eigen 3 kinderen (Sanne, Kelsey en Julièn) geniet ik ervan om deel uit te mogen maken van de ontwikkeling van ieder kind. Met respect voor alle unieke eigenschappen geef ik uw kind de persoonlijke aandacht die een positieve bijdrage levert aan een goede ontwikkeling.

Veel ervaring en kennis kinderopvang

Voordat Heel Veel Plezier het levenslicht zag, werkte ik ruim 8 jaar op verschillende kinderdagverblijven en peuterspeelzalen. In deze tijd heb ik alle verplichte diploma’s en certificaten behaald en heb ik mijn visie bepaald over wat ik goede kinderopvang vind. Ieder kind heeft volgens mij het recht om in een vertrouwde omgeving op te kunnen groeien, waarin er persoonlijke aandacht, heel veel plezier en ruimte voor eigen creativiteit moet zijn.

Samenwerking gastouderbureaus

Heel Veel Plezier heeft een samenwerkingsverband met verschillende gastouderbureaus. De gastouderbureaus bemiddelen tussen u als vraagouder en ons als gastouder voor het plaatsen van uw kind(eren). Het gastouderbureau rekent een maandelijkse vergoeding waarvan een groot deel gebruikt wordt om de kennis en certificering van mij als gastouder op peil te houden.

Mogelijkheden bespreken

Bemiddeling met een gastouderbureau is verplicht. Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we de mogelijkheden van de gastouderbureaus graag met u.

Met Heel Veel Plezier,

Brigitte Groffen en Michiel Balk

 • Heel Veel Plezier

  Gastouder Brigitte Groffen Dwarsakkers 38
  3958HG Amerongen
  bgroffen@heelveelplezier.nl
  Telefoon: 0343 41 56 43
  Mobiel: 06-38676500
 • Volg ons

  Visit Us On FacebookVisit Us On Linkedin
 • Registraties

  KvK: 60352817
  Landelijk Register Kinderdagverblijven en peuterspeelzalen: 899422342
 • Neem snel contact op